Tiimimme

Marko Timonen – Marko edustaa tällä hetkellä yritystämme kantaen toimitusjohtajan roolia. Häneltä löytyy rohkeutta yrittäjyyteen ja vahva usko yrityksemme tulevaisuuteen. Marko on rento ja aina valmis auttamaan muita, mikäli siihen on tarvetta.

Roosa Palokangas – Roosa on yrityksemme iloinen myyntitykki, joka tekee työnsä aina tunnollisesti. Tällä hetkellä hän toimii taloustiimissä. Roosalla on hyvin esteettinen silmä, josta on ollut paljon apua etenkin markkinoinnissa. Roosa on aina hyvällä tuulella ja aina valmis auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa!

Jaakko Salminen– Hyvin iloinen ja  hyvän huumorintajun omaava myyntimies Jaakko. Hän pitää hyvää fiilistä yllä muun muassa kertomalla vitsejä ja keventää ilmapiiriä jos tilanne muuttuu liian kireäksi. Jaakko hoitaa työnsä rennolla, mutta varmalla otteella vastuullisesti.

Emmi Kauppinen – Emmi on positiivinen vitsiniekka, joka tekee työnsä tarkasti ja huolella loppuun asti. Hän tekee työtä intohimolla ja selviää suurestakin työmäärästä rempseällä otteella. Tämän hetkinen vastuualue  on toimia hankintatiimissä.

Mira Makkonen – Pirtsakka ja positiivinen Mira tekee työtään hankintatiimissä. Hän on aina valmis auttamaan ja tekee työnsä suurella sydämellä ja tunnollisesti. Mira on ahkera eikä pelkää minkäänlaisia haasteita, hänellä on hyvin avoin ja positiivinen ote työntekoon sekä kaikkeen muuhunkin.

Eevi Mustonen – yrityksemme auttava käsi. Eevi on hyvin nauravainen sekä eloisa ja ottaa kopin jokaisesta tehtävästä, joita yrityksellemme tulee. Hän auttaa aina jokaista joka on avun tarpeessa. Eevi on todella vastuuntuntoinen ja ahkera ja omaa hyvän huumorintajun. Tällä hetkellä Eevi edustaa markkinointitiimissä.

Juuli Nevala – Juuli on pirteä ja aikaansaava tiimityöskentelijä, joka ei pelkää haasteita. Juuli työskentelee rennolla, mutta varmalla otteella tavoitteet mielessä. Tehokas, positiivinen ja tunnollinen yrittäjän alku! Juuli on osana taloustiimiä.