Brändilähettiläs

DeepSleep Opy on aloittanut yhteistyön Formula 1 -kuljettaja Kimi Räikkösen kanssa. Kimi Räikkönen tulee esiintymään säännöllisesti DeepSleepin sosiaalisen median kanavilla. Lisäksi myöhemmin tullaan julkaisemaan monipuolista markkinointimateriaalia, joissa Kimi Räikkönen nähdään isossa roolissa.

”Brändilähettiläs on uudenlainen yhteistyökonsepti yrityksellemme ja nyt saimme hienon mahdollisuuden lähteä kokeilemaan tämänkaltaista toimintaa. Olemme kuulleet paljon positiivisia kommentteja brändilähettiläistä ja niiden myönteisistä vaikutuksista koskien yrityksen toimintaa”, kertoo markkinointipäällikkö Fanni Seppänen.

DeepSleep on valinnut brändilähettilääksi Kimi Räikkösen, koska hänet tunnetaan laajalla alueella huippu-urheilijana. Unen määrällä ja laadulla on iso vaikutus suorituskykyyn, joten on luontevaa tehdä yhteistyötä urheilijan kanssa. Lisäksi Kimi Räikkönen on todella suosittu ympäri maailmaa. Kimi Räikkösen ja DeepSleep Opy:n yhteistyösopimus on vuoden mittainen.

DeepSleep Opy on kahdeksan nuoren perustama yritys, joka valmistaa uudenlaisia älyvaahtopatjoja. Patja mittaa unen laatua ja näin ollen tulosten avulla on helpompi parantaa unitottumuksia. Patja on valmistettu ympäristöystävällisesti ja siihen voi valita erilaisia lisätoimintoja esimerkiksi lämmönsäätelyn tai äänitoiminnon.

Mitä meille kuuluu?

Uusi viikko, ja taas yksi viikko lähempänä Oivalla-messuja!

Viimeiset viikot ovat kuluneet tiiviisti messutyöskentelyn parissa, ja olemmekin suunnitelleet juuri teille mukavaa aktiviteettia ständillemme!

Messuilla ständin lisäksi voitte kiinnittää huomiota koko messujen ulkoasuun ja opasteisiin, niiden takaa löytyy myös meidän tiimimme. Pitäkäähän korvat myös höröllä, luvassa kaikkien, mukaan lukien meidän, yritysten lavaesiintymisiä 😉

Jatketaan ahkeraa työskentelyä, ja ennen kaikkea; kiireisten viikkojen mahdollistajana lepo ja rauhoittuminen on hyvä muistaa vastapainona. Olethan sinäkin muistanut levätä riittävästi ja laadukkaasti?

-DeepSleep

 

Oivalla yritysmessut

Meillä on ilo ilmoittaa DeepSleepin osallistumisesta Oivalla yritysmessuille. Oivalla yritysmessut ovat Savonia Ammattikorkeakoulun järjestämä messutapahtuma. Messut järjestetään torstaina 21.2.2019 Opistotien kampuksella. Ovet ovat avoinna yleisölle klo 10-14. Kaikki ovat tervetulleita.

Lanseeraamme uusia tuotteita messuilla, joten kannattaa olla paikalla kuulemassa niistä lisää. Tämän lisäksi osastollamme on ammattitaitoinen porukkamme kertomassa unen tärkeydestä, ständillämme on pienimuotoisia rentoutusharjoituksia, arvonta ja paljon muuta.

Tervetuloa messuille, toivottavasti näemme siellä!

https://portal.savonia.fi/amk/fi/tutustu-savoniaan/oivalla-messut

-DeepSleep

Tervetuloa sivustollemme!

Moikka, ja tervetuloa uudelle sivustollemme.Täältä löydät kätevästi yhteystietomme, tuotevalikoimamme ja ajankohtaiset uutiset blogissa.

Tilauksia voit tehdä sähköpostin kautta tai olemalla suoraan yhteydessä yrittäjiimme. Olemme osallistumassa myös Oivallan messuille helmikuussa 2019, tästä lisää myöhemmin 🙂

Hyviä yöunia tällekin viikolle!

-DeepSleep