Lauantai 1.10.2016 klo 8-15

Kuvassa suunnitelmani lauantaista. Pidän vähän luentoa, sitten yritämme lähestyä opinnäytteen aihepiirin valintaa muotoilijamaisesti. Useimmilla on jo aihe, mutta haluan vielä möyhiä idealaaria, että josko löytäisimme mielenkiintoa laajasti herättäviä aiheita.

Toinen teema on opinnäytteen raportoinnin muoto, ja sille uusien avauksien löytäminen.

Ehdotuksia lauantain etenemisestä otan vastaan, vaikka sähköpostiin, tai perjantaina henk. koht.

Ilkka

One comment Add yours
  1. Viimeksi oli puhetta blogeista ja tuli esille ajatus henkilökohtaisesti blogista. Ajattelin että se soveltuisi opinnäytetyön työstöön aika hyvin. Laitoinkin heti pystyyn oppariblogin. Semmosen kirjottelu vois toimia hyvänä porkkanana työskentelyn etenemiselle ainakin minulle.

    Oliskohan muita jotka myös aikovat pitää jonkinlaista projekti/oppimispäiväkirjaa? Vois olla kiva jos laittais niistäkin jotain linkkilistaa. Miltä kuulostaa? Vai olenko ainoa jota tällänen nappaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *