DONEKO Oivalla-messuilla to 21.2.2019

DONEKO osallistuu to 21.2.2019 järjestettäviin Oivalla-messuihin. Olemme edustamassa yritystä ständillä heti sisäänkäynnin luona. Tulkaa ostoksille ja jutustelemaan meille. Tarjolla on erittäin hyvä messutarjous ja kilpailuja, joissa on hienoja palkintoja.
Tervetuloa käymään!

DONEKO Opy:n kesäkisat 27.7.2019

Läpi viime vuoden olemme toteuttaneet pienimuotoista kyselyä DONEKO:n asiakkaiden keskuudessa. Kyselyiden tuloksena saimme paljon arvokasta informaatiota, minkä tyyppisestä aktiviteeteistä juuri meidän asiakaskuntamme on kiinnostunut.

Laajojen kyselyiden jälkeen tulimme tulokseen toteuttaa pienimuotoiset kesäkisat, Kuopion Väinölänniemessä, vain hetki ennen koulujen alkua. Kyseilyiden perusteella on odotettavissa n. 200-henkeä tapahtumaan, joten tarkemmasta logistiikasta tullaan ilmoittamaan vielä lähempänä.

Tarkemmin sanottuna kesäkisat muodostuvat neljästä eri lajista:

– Pussijuoksu
– Tikanheitto
– Frisbeen heitto
– Köydenveto

Tapahtuma on ikärajaton, ja tarkemmat kellonajat tullaan ilmoittamaa lähempänä. Parhaat tullaan palkitsemaan
DONEKO Opy:n 75€ lahjakorteilla. 

Lisätietoja:

  • Promoottori Santtu Meriläinen
  • doneko.opy@gmail.com

 

 

Tarjolla monipuolinen työ liikelahjojen parissa

Oivallaan vastikään perustettu ekologisia liikelahjoja myyvä yritys DONEKO Opy hakee nyt ensimmäisiä työntekijöitään. Toimenkuvaan kuuluu muun muassa tekstiilien painatusta sekä tuotteiden pakkaamista. Pääset siis työskentelemään monipuoliselle alalle monenlaisissa tehtävissä.

DONEKO Opy on 30.10.2018 Oivallaan perustettu yritys, joka on erikoistunut myymään ekologisesti ja eettisesti valmistettuja liikelahjoja toisille yrityksille. Nämä arvot otetaan huomioon läpi tuotteiden elinkaaren. Aloittavana yrityksenä DONEKO Opy on päättänyt keskittyä muutaman laadukkaan tuotteen valmistukseen ja myymiseen. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu luomupuuvillapaidat ja -kassit, joihin he painavat yritysten haluaman logon itse sekä kestojuomapullot ja ECO-kahvimukit, jotka tilataan valmiiksi painettuina muualta.

Haemme kahta (2) ensimmäistä vakituista työntekijäänsä tekstiilien painatukseen. Tekstiilien painatuksen lisäksi työtehtäviin kuuluu valmiiden tuotteiden pakkaaminen, varastointi ja mahdollisesti myös kuormien purku ja lastaus. Koska yritys on uusi, aikaisempaa kokemusta tekstiilien painatuksesta ja painokoneiden käytöstä tulisi olla.

Ydinajatuksenamme on hyvän asian jakaminen liikelahjojen avulla. Ympäristön hyvinvoinnin tukemisen lisäksi yritys panostaa myös työntekijöidensä hyvinvointiin. Hyvään työergonomiaan ja työntekijöiden lisäkoulutuksiin panostus onkin tärkeä osa DONEKO Opy:n toimintaa.

Jos olet kiinnostunut tai kaipaat lisätietoja työtehtäviin tai yritykseen liittyen, voit laittaa sähköpostia tai soittaa lisätiedoissa annettuun numeroon. Näin voidaan sopia myös mahdollisesta haastattelusta ja tutustumiskierroksesta toimitiloihin. Sähköpostiin onkin suositeltavaa liittää CV ja kertoa hieman itsestään haastattelun tueksi.

Tule sinäkin työskentelemään vihreän linjan -mallilla ja jakamaan hyvää asiaa!

Lisätietoja:                                                         

rekrytointivastaava Johanna Tukiainen
doneko.opy@gmail.com

DONEKO Opy mukana Myyntitykki –kilpailussa

Doneko Opy on osallistunut Oivallassa järjestettävään Myyntitykki –kilpailuun. Kilpailu järjestetään 05.11.2018 – 7.12.2018 välisenä aikana ja sen lopulliset tulokset ilmoitetaan viikolla 50. Kilpailuun osallistuu kymmeniä oppiyrityksiä Oivallasta, Kykylaaksosta ja Napalaaksosta. Kilpailun tärkein tavoite on saada oppiyritykset käyttämään erilaisia kanavia myyntinsä tukena.

-Kilpailun palkintona on mainetta, kunniaa ja diplomi, kertoo kilpailun tiedotteessa Oivallan yhteyshenkilö Ari Pitkänen. Kilpailun tarkoituksena on luoda uusia asiakassuhteita ja kannustaa oppiyrityksiä käymään aktiivisesti kauppaa keskenään. Voittanut yritys saa diplominsa esille omalle pisteelleen helmikuussa järjestettävillä messuilla, joilla oppiyritykset esittelevät toimintaansa ja myyvät tuotteitaan vierailijoille.

-Tähän mennessä kilpailu on edennyt suunnitelmien mukaan ja olemme luoneet paljon tärkeitä kontakteja mahdollisiin yhteistyökumppaneihin, toteaa Doneko Opy:n toimitusjohtaja Jonna Lappalainen. Tällä hetkellä Doneko Opy on tapahtumien mukaan sijoittuneena neljänneksi ja tehtyjä kauppoja heille on kertynyt yksi. Ensimmäisellä sijalla tapahtumien suhteen on Eko Office Opy, kun taas eniten kauppoja on tehnyt Oivallan IT-palvelu Opy. Kilpailussa tapahtuma tarkoittaa esimerkiksi yhteydenottoa toiseen oppiyritykseen sähköpostin välityksellä ja on suotavaa, että kilpailijat käyttävät mahdollisimman monipuolisesti yhteydenottotapoja.

Doneko Opy on liikelahjoja myyvä oppiyritys, jonka tärkeimpiin arvoihin kuuluu ekologisuus ja eettisyys. Tuotteiden valmistustavat ja –materiaalit viestivät myös asiakkaille näitä arvoja. Yrityksen keskeisen ajatuksen havainnollistaa: “Meillä asioimalla olet hyvällä asialla.”

LISÄTIETOJA: Hankintapäällikkö Iina Tuovinen, doneko.opy@gmail.com

DONEKO Opy jättäytyi eettisistä syistä Black Friday -hysteriasta

DONEKO Opy on uusi yritys markkinoilla, joka haluaa haastaa kaikki miettimään kuluttamista päivittäisessä elämässään. Yritys ei lähtenyt mukaan Black Friday kampanjaan tänä vuonna, kuten suurin osa muista oppiyrityksistä teki.

Liikelahjoja myyvä DONEKO Opy haluaa tarjota yritysasiakkailleen vain neljää erilaista liikelahjaa, jotka ovat kestävän kehityksen mukaisia ja oikeasti hyödyllisiä tuotteita. DONEKO Opyn toimitusjohtaja Jonna Lappalainen kommentoi päätöstä: ”Emme halua kannustaa ylimääräiseen tavaran ostamiseen, vaikka kauppapäivä olisi ollutkin meille varmasti eduksi. Kantamme asiaan on vankka ja arvomme ovat meille oikeasti tärkeitä”.

DONEKO Opy uskoo saavansa asiakaskuntansa muilla keinoin kuin alennusprosentein. ”Tuotteemme ovat laadukkaita ja ideologia niissä myy itsessään jo hyvin. Esimerkiksi luomupuuvillasta valmistetut kestokassit ovat eettisiä, edullisia sekä tarpeellisia”, jatkaa Lappalainen. Taustalla on myös se, että yritys haluaa varmistaa tavarantoimittajien laadukkuuden ja hintoja alentamalla kaupankäynti ei olisi enää kannattavaa.

Black Friday -päivää vietettin jälleen perjantaina 23.11., jolloin yritykset tarjoavat tuotteitaan asiakkaille alennettuun hintaan. Black Friday aloittaa kauppojen joulusesongin ja ilmiö on levinnyt jopa koko viikon kestäväksi kulutushysteriaksi. Samaan aikaan vietetään Älä osta mitään -päivää, joka kritisoi kuluttamista ja sen ajatuksena on, etteivät kuluttajat hankkisi tavaroita ja käyttäisi rahaa kokonaiseen vuorokauteen. Tavoitteena on saada jokainen miettimään kulutuskäyttäytymistään sekä pyrkimään kohti ekologisuutta.

DONEKO Opy haluaa olla suunnannäyttäjä markkinoilla ja muistuttaa jokaista siitä, että päivittäisillä valinnoillamme on myös merkitys ympäristön hyvinvointiin.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jonna Lappalainen, DONEKO Opy, doneko.opy@gmail.com