Meillä kuului Asiakaslähtöinen Ruokatuote kurssille tehdä ryhmässä pop-up ravintola. Sen oli tarkoitus tapahtua take away- toteutuksena, mutta koronan takia ei edes sen toteuttaminen onnistunut. Saimme kuitenkin suunniteltua sitä niin pitkälle, että vain toteutuspäivä puuttui. Toteutimme sen ”toteutuspäivän” sitten esityksen muodossa.
Melkein heti kun koulu jatkui joululoman jälkeen meillä alkoi kaikki oppimistehtävät ja pop-up ravintola oli yksi niistä. Ja tällä oli ehkä yksi lyhyimmistä toteutusajoista. Mutta me ryhmänä hoidimme homman. Vaikka emme oikeastaan pystyneet tekemään tätä kasvotusten, saimme hyvin tehtyä suunnitelman, jonka voisi jopa toteutaa.
Tämä oppimistehtävä oli hyvin opettava. Ryhmätyöskentelyn lisäksi opin miten paljon suunnittelua vaaditaan pop-up ravintolaa tehdessä. Ja itse oli tekemässä meidän markkinointi materiaalia ja opin siinä samalla mainos posterin tekemistä.
Haluaisin kyllä jonakin päivänä milloin se olisi mahdollista toteuttaa oikeasti pop-up ravintolan, koska sekin olisi kokemus itsessään.
