Tämä oli jatkoa kurssille Ravintolan juomatietous ja menusuunnittelu. Tämä oli itselle, ehkä se odotetuin kurssi. Heti fuksi vuodesta lähtien olin odottanut tätä kurssia. Ja melkeinpä pelkästään tämän kurssin takia otin myös ravitsemispuolen opinnot. Mutta pidin kyllä muistakin ravitsemispuolen kursseista. Ja
Ytiimi
Ytiimi on Savoniassa oleva kurssi mikä tukee ja opettaa yrittäjyyttä. Tälle kurssille piti ihan hakea, että pelkkä ilmoittautuminen ei riittänyt. Tein video hakemuksen yhdessä luokkalaiseni Elinan kanssa. Me olimme Ytiimi ohjaajan mukaan ensimmäinen parihakemus mikä ytiimiin oltiin tehty, joka oli
Asiantuntija artikkeli
Wine Tasting done right. Wine Tasting voi aluksi vaikuttaa pelottavalta, varsinkin ensikertalaiselle.Mitä tastingissä pitäisi tehdä? Mitä viinistä pitäisi tutkia ja löytää? Entäjos en löydä samoja aromeja, kuin joku asiantuntija? Tastingiin kuuluu moniaasioita, mutta tiettyä järjestystä ja apuja käyttäen sen pitäisi
YAMK Gaala illallinen
Minusta projektipäällikkö? En olisi aiemmin lähtenyt sellaiseen rooliin, enkä kyllä tälläkään kertaan ihan vapaaehtoisesti siihen ryhtynyt. Mutta tämä illallinen kuului toisen vuoden Kulinaarinen ruokatuote ja gastronomia kurssille ja A- ja B- luokka järjestivät omat illallisensa ja meille A-luokalle sattui tämä
Pop-up Ravintola

Meillä kuului Asiakaslähtöinen Ruokatuote kurssille tehdä ryhmässä pop-up ravintola. Sen oli tarkoitus tapahtua take away- toteutuksena, mutta koronan takia ei edes sen toteuttaminen onnistunut. Saimme kuitenkin suunniteltua sitä niin pitkälle, että vain toteutuspäivä puuttui. Toteutimme sen ”toteutuspäivän” sitten esityksen muodossa.
Tahkopäivä 23.10
Meille fukseille oli joka vuotinen Tahkopäivä järjestetty, mutta se tapahtui hieman erillaisesti tänä vuonna. Korona pandemian vuoksi emme voineet mennä itse paikan päälle Tahkolle vaan jouduimme olemaan koululla. Päivä alkoi tuutoreiden järjestämillä ”Tahko-messuilla”, jossa tuutoreilla oli eri pisteet missä he
Portfolio julkaistu
Julkaisin juuri oman Savonia portfolioni.
