Esittely


Moikka! Päätin kirjoittaa blogiini pienen sepustuksen tämänhetkisestä tilanteestani, lähinnä yritykseni palveluista kiinnostuneille ihmisille, joita kiinnostaa tietää mikä olen miehiäni, mutta toki kirjoituksen saa lukea kaikki, joita kiinnostaa kuka tuon Fitis nimen takana oikein kirjoittelee ja millaisia ajatuksia täällä herää😉

Iältäni olen siis 23vee ja tällä hetkellä opiskelen toista vuotta fysioterapeutiksi Savonian Ammattikorkeakoulussa Kuopiossa. Opiskelen samaan aikaan myös Itä-Suomen avoimessa yliopistossa urheiluravitsemusta. Vapaa-ajalla teen personal trainerin töitä yritykseni Fitiksen nimissä Kuntokeskus Pyramidilla 😊 Vapaa-ajalla treenaan toki myös itse useita kertoja viikossa, sillä treenaaminen on erittäin tärkeä osa arkeani ja se vaikuttaa fyysisten ominaisuuksien kehittymisen lisäksi myös pääkopan hallintaan. Edellä mainittujen lisäksi olen pelaaja-valmentaja KuPSin/2 A-juniori-ikäisistä pelaajista koostuvassa joukkueessa, jossa vastaan myös pelaajien fysiikkavalmennuksesta.

Viimeisen vuoden aikana olen myös kiinnostunut erittäin paljon lukemisesta, mikä on todella erikoista, sillä lukiossa minua ei olisi lukeminen vähempää voinut kiinnostaa 😃 Luen pääasiassa itseäni tällä hetkellä eniten kiehtovista ja kiinnostavista aiheista, jotka ovat luonteeltaan pääosin henkisiä ja psykologisia. Aihealueet liittyvät itsensä kehittämiseen, asenteiden merkitykseen, henkiseen kasvuun, järjen ja tunteiden vaikutukseen päätöksien teossa, persoonallisuustyypit ja miten ja miksi erilaiset tyypit käyttäytyvät ja ajattelevat ja kuinka niitä tulisi kohdella, unelmien tavoittelu, elämässä menestyminen, markkinointi & verkostoituminen, yrityksen kehittäminen, bisnespuoli, ihmisten johtaminen ja niin edelleen. Aiheita on paljon 😊 Mikäli aihealueet kiinnostavat, tule ihmeessä juttelemaan vaikkapa facessa, instassa tai koulun käytävällä, myös hyviä kirjasuosituksia otetaan mielellään vastaan ja toki niitä voin myös antaa, mikäli kaipailet johonkin yllä mainituista aiheista kirjasuosituksia 😉

Tulevaisuudessa haluan käydä vielä ravintovalmentajan koulutuksen ja oppia vielä paljon lisää ravitsemuksesta, sillä se on olennainen osa fysiikan kehittymisessä, hyvinvoinnissa sekä terveydessä ja kiinnostaa minua kovasti. Mutta ehkä jopa vielä ravitsemustakin enemmän olen kiinnostunut mentaalivalmennuksesta ja myös tähän aion koulutuksen itselleni hankkia, aika näyttää milloin ja millaisen 😉 Joka tapauksessa olen valtavan motivoitunut kehittymään ja tulemaan mahdollisimman hyväksi siinä mitä teet ja odotan tulevaisuudelta paljon.

Tärkeänä ja tavoittelun arvoisena elämässä pidän uusia kokemuksia, itsensä haastamista ja hetkessä elämistä, joidenka hienoutta olen oppinut paremmin vasta viime vuosina. Tänä kesänä kävin mm. laskuvarjohyppäämässä, joka oli kokemuksena erittäin hieno ja ainutlaatuinen. Toisen ääripään kokemukset, kuten auringonlaskussa rantakalliolla istuskelu ja musiikinkuuntelu ja omien ajatusten äärellä oleminen on toisinaan myös mukavaa 😉 Jatkossa toivon pääseväni matkustelemaan mahdollisimman paljon ja näkemään maailmaa ja keräämään kokemuksia 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *