MENUT
Kaikista menuista saatavilla myös kasvisvaihtoehto, sekä gluteeniton vaihtoehto. Ilmoita ajoissa muista mahdollisista allergioista!
Menu 1
Alkuruoka:
Antipasti: Ohuen ohueksi viipaloitua poroa, juustoja, leikkeleitä ja mustikkahilloa
Pääruoka:
Paistettu kuha ja sitruunarisotto, lisäksi marinoituja herkkusieniä
Jälkiruoka:
Mustikka-puolukka pannacotta
60 € / hlö
Menu 2
Alkuruoka:
Lämmin mozzarella salaatti
Pääruoka:
Poronfilee ja polenta: Paistettu poronfilee tarjoiltuna timjamilla maustetun polentan ja puolukkakastikkeen kera
Jälkiruoka
Mustikkatiramisu: Klassinen tiramisu, johon mustikat tuovat oman vivahteensa.
55 € / hlö
Menu 3
Alkuruoka:
Lehtikaalipesto ja tuoretta Suomessa leivottua leipää
Pääruoka:
Riistalintu ja tryffeliperunat: Paistettua riistalintua, tryffelillä maustettua, perunpyreetä ja mustaherukkakastiketa
Jälkiruoka:
Lakkagelato ja marenkia: Itsetehtyä lakkajäätelöä, jonka lisänä suomalaisella twistillä valmistettu katajanmarjamarenki
50 € /hlö