Menu

MENUT

Kaikista menuista saatavilla myös kasvisvaihtoehto, sekä gluteeniton vaihtoehto. Ilmoita ajoissa muista mahdollisista allergioista!

Menu 1

Alkuruoka:

Antipasti: Ohuen ohueksi viipaloitua poroa, juustoja, leikkeleitä ja mustikkahilloa 


Paistettu kuha ja sitruunarisotto, lisäksi marinoituja herkkusieniä 


Mustikka-puolukka pannacotta 

60 € / hlö

Menu 2

Alkuruoka:

Lämmin mozzarella salaatti 


Pääruoka:

Poronfilee ja polenta: Paistettu poronfilee tarjoiltuna timjamilla maustetun polentan ja puolukkakastikkeen kera 


Jälkiruoka

Mustikkatiramisu: Klassinen tiramisu, johon mustikat tuovat oman vivahteensa. 

55 € / hlö 

Menu 3

Alkuruoka:

Lehtikaalipesto ja tuoretta Suomessa leivottua leipää 


Pääruoka:

Riistalintu ja tryffeliperunat: Paistettua riistalintua, tryffelillä maustettua, perunpyreetä ja mustaherukkakastiketa 


Jälkiruoka:

Lakkagelato ja marenkia: Itsetehtyä lakkajäätelöä, jonka lisänä suomalaisella twistillä valmistettu katajanmarjamarenki 

50 € /hlö