Oivalla-messut 2019

TIEDOTE 21.01.2019

VUODEN KOHOKOHTA, OIVALLA-MESSUT 2019!

Vuoden odotetuin päivä koittaa jälleen, kun Savonia-ammattikorkeakoulun liiketalouden oppiyrityksien edustajat kokoontuvat yhteen esittelemään omia tuotteitaan ja palveluitaan messujen muodossa. Messut järjestetään 21.02.2019 Kuopiossa Savonia-ammattikorkeakoulun tiloissa Opistotien kampuksella. Tapahtuma tarjoaa laajan ja mielenkiintoisen kokonaisuuden kymmenien eri yritysten palvelu- ja tuote-esityksistä. Viime vuonna tapahtuma keräsi lähes 400 kävijää!
Nykypäivän trendinä nähdään hyvinvoinnin kokonaisvaltainen huolenpito, joten messut ovat tuoneet yhteen liiketalouden Wellness-opiskelijoiden oppiyritykset, jotka tarjoavat tuotteitaan ja palvelujaan hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille. Messuilla nähdään myös liiketalouden oppiyrityksiä ja heidän tarjoamiaan palveluita.
Messuilta löytyy myös KidsGO Opy:n tiimi, joka tarjoaa lapsille ja nuorille aktiivisuuspeliranneketta, jossa yhdistyy liikkuminen ja hauskanpito pelimaailman avulla. Tavoitteena on saada lapset liikkumaan enemmän myös koulupäivän aikana ja keskittymään paremmin opiskeluun aktiivisuuranneketta hyödyntäen. Messuilla yrityksemme tarjoaa kattavan tietopaketin yrityksestämme sekä tuotteestamme.
Tule siis paikalle tutustumaan KidsGO Opy:n uutuustuotteisiin sekä muihin alan yrityksiin! Tapahtuma on maksuton.

Ajankohta 21.02.2019 klo 10.00 alkaen
Tapahtumapaikka Opistotie 2, 70200 KUOPIO

 

Lisätietoja messuista:
kidsgo.oyp@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *