Mobiilisovellus saatavilla

TIEDOTE 24.01.2019

KIDSGO:LTA UUSI PALVELU MARKKINOILLE

KidsGO tuo markkinoille lasten aktiivisuusrannekkeen tueksi mobiilisovelluksen lisäämään tietoa aktiivisuuden määrästä. Sen avulla rannekkeen käyttäjä voi seurata aktiivisuuttaan sekä pelissä etenemistä tarkemmin. Tällä hetkellä ranneke näyttää vain tärkeimmät pääkohdat aktiivisuudesta.

Jatkossa aktiivisuuden seuraaminen on helpompaa

Mobiilisovellus on hyvin tarpeellinen, sillä useimmat rannekkeen käyttäjät sekä ranneketta käyttävien lasten vanhemmat kaipaavat tarkempia tietoja, ja suurempaa näyttöä tietojen tutkimiseen. Mobiilisovelluksesta voi halutessaan muokata rannekkeen asetuksia käyttäjälle sopiviksi ja lisäksi sieltä voi seurata esimerkiksi unenlaatua sekä päivän aktiivisuutta tarkemmin.

Aikaisemmin pelimaailmassa etenemistä seurattiin vain rannekkeen näytöltä, mikä teki seuraamisen lapsille hieman haastavaksi. Lisäksi lasten vanhemmat, jotka halusivat seurata lastensa aktiivisuutta, kokivat, että rannekkeen näytöstä ei selvinnyt kaikki halutut tiedot. KidsGO kehitti tätä varten mobiilisovelluksen, joka tekee rannekkeen käytöstä mielekkäämpää.

Tutkimusten mukaan vain 5 % lapsista ja nuorista eivät ylitä ruutuaikasuositusta.

Mobiilisovelluksen tarkoituksena ei ole pienentää tätä määrää entuudestaan, jonka vuoksi pelaaminen ainoastaan mobiilisovelluksen kautta ei ole mahdollista. Vain 20 % lapsista ja nuorista liikkuvat suosituksen mukaan vähintään tunnin päivässä. KidsGO:n ranneke ja mobiilisovellus aktivoivat lapsia ja nuoria liikkumaan enemmän ja elämään terveellisemmin.

 

Lisätietoja:

KidsGO Opy

kidsgo.oyp@gmail.com

Gigatie 15, 70500 Oivalla

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *