KidsGO Opy

Yrityksemme näki suuren ristiriidan lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä vapaa-ajan välillä. Tästä ristiriidasta saimme idean tuotteesta, jonka lopputulos tulisi vastaamaan tähän ongelmaan. Omien kokemustemme ja tavoitteellisen kehitystyön kautta markkinoille lanseerasimme syksyllä 2018 Suomen ensimmäisen aktiivisuuspelirannekkeen.

Saadun asiakaspalautteen perusteella käyttäjät ovatkin havainneet seuraavia vaikutuksia, joita KidsGO! -aktiivisuuspeliranneke on tuottanut:

1. Lasten ja nuorten levottomuuden väheneminen

2. Oppimistuloksien paraneminen koulussa ja harrastuksissa

3. Sosiaalisten tilanteiden helpottuminen

KidsGO! -aktiivisuuspeliranneke on valmistettu kokonaan laadukkaasta silikonimuovista. Tuote on kehitelty Suomessa, mutta valmistus tapahtuu Kiinassa valmistuskustannusten säästämiseksi. Tämä mahdollistaa sen, että jokaisella lapsella on mahdollisuus päästä osaksi KidsGO Opy:n tarjoamaa tuoteperhettä.

Intohimonamme on olla Suomen suurin lasten ja nuorten aktivoija. Tämä tavoite tullaan saavuttamaan jatkuvan kehitystyön kautta, jonka avulla taataan tuoteperheen monipuolisuus ja käyttäjäystävällisyys.

Mikään muu vastaava tuote markkinoilla ei yhdistä lapsille mielekästä tekemistä unohtamatta heidän terveyttään. Tämä on KidsGO!