Tuotteet ja palvelut

Rannekkeiden tuotevalikoimaan kuuluu viisi eri väriä – musta, valkoinen, punainen, sininen sekä vihreä.

Jokainen värimalli sisältää kaikki aktiivisuuspelirannekkeen ominaisuudet. Ranneke on valmistettu laadukkaasta, 100 % kierrätetystä silikonista. Materiaali ei ärsytä ihoa eikä aiheuta käytössä hankaumia. Aktiivisuuspeliranneke mittaa käyttäjän päivittäistä aktiivisuutta sekä unta laitteeseen rakennettujen tarkkojen askel- ja sykemittareiden avulla. Nämä tiedot  havainnollistetaan selkeinä ympyrädiagrammeina rannekkeessa, mutta tarkemmat tiedot päivittäisistä tapahtumista selviävät KidsGO! Appissa, jos ranneke on linkitetty sovellukseen.

Rannekkeessa on GPS-paikannin, jonka ansiosta pelit toimivat laitteessa. Paikannin ei kuitenkaan sovellu käyttäjän seuraamiseen, sillä sijaintitoiminto on rajoitettu vain pelien käyttöön. KidsGO! -ranneke kestää ongelmitta iskuja, pölyä sekä vettä 10 metriin asti.

KidsGO! –pelirannekkeen kanssa käyttäjä pääsee kilpailemaan ja pelaamaan yksin sekä yhdessä muiden kanssa. Rannekkeen käyttäjä voi ansaita pisteitä aktiivisuudellaan, sekä suorittamalla erilaisia liikunnallisia tehtäviä. Pisteiden avulla käyttäjä etenee kuvitteellisella kartalla avaten uusia tasoja.

Tarkemmin käyttäjä voi seurata pisteitään ja tuloksiaan KidsGo! Appissa. Käyttäjä voi myös liittyä sovelluksen avulla useampaan eri porukkaan ja kilpailla eri ryhmissä. Erilaisia ryhmiä voi olla esimerkiksi kaveriporukka, luokka tai koko koulu. Sovelluksen käyttöoikeuden asiakas saa käyttöönsä rannekkeen ostamisen yhteydessä.

Rannekkeen hinta ominaisuuksineen on 80,00 € (sis. alv).