PopUp -ravintola Yötön Yö

Luokkamme toteutti PopUp-ravintolapäivän take away -tyyliin 2.3.-3.3.2023 teemana juhannus, josta ravintolan nimi Yötön Yö juontaa juurensa.

Tiivistetysti PopUp -päivien ideana oli toteuttaa take away -ravintolapäivä Savonian henkilökunnalle alusta asti opiskelijalähtöisesti; teimme markkinoinnista omavalvontaan asti kaiken itse ja oma erikoisalani oli tässä tehtävässä markkinointimateriaalien tekeminen yhdessä luokkakaverini Venlan kanssa. Postereista tuli tosi kivat, informatiiviset ja meidän näköiset.

Markkinointihommien lisäksi olin kasvisruokatiimissä, jossa annokseen kuului lämmin perunasalaatti, grillikasvikset, kasviskepakot sekä lisukkeena tsatsiki sekä coleslaw-salaatti. Näistä vastuulleni jäi tsatsikin valmistaminen.

Vaihtoehtona kasvisruoka-annokselle ravintolassamme oli mahdollista valita myös saunaolutpossua tai paistettuja ahvenfileitä lisukkeineen. Jälkiruokavaihtoehtoja olivat sitrusjuustokakku, vohvelit ruusunterälehtihillolla sekä raparperimousse.

PopUp-päivinä olin tsatsikin valmistamisen lisäksi pöydän takana jakamassa tilauksia asiakkaille ja maksuttamassa annoksista.

Onnistuimme PopUp- toteutuksessa todella hyvin ja saimmekin arvosanaksi täydet 5.