Portfolion itsearviointi

Tässä portfoliossa tarkastelen opintojakson sisältöä sekä avaan esimiestyöhön liittyviä keskeisiä käsitteitä. Tarkastelun pohjana olen käyttänyt Monipuolinen esimiestyö -kurssin materiaaleja sekä netistä löytämiäni aiheisiin liittyviä julkaisuja ja videoita. Olen myös pyrkinyt tuomaan esille omia kokemuksiani.

Aloitin tämän tehtävän tekemisen melkein heti kurssin alettua, sekä olen hyvin ylpeä itsestäni, että työstin aiheita sitä mukaa kun niitä käytiin tunneilla läpi. Tehtävä oli itselle erittäin miellyttävä, sillä tämä oli yksi harvoista yksilötehtävistä tänä syksynä. Pidän tehtävän toteutustavasta, sillä se ns. ”pakottaa” opettelemaan ja soveltamaan kurssin opeteltavia tietoa kunnolla tehtävään.

Käsittelin mielestäni tehtävässä hyvin kaikki osa-alueet ja avasin keskeisiä käsitteitä. Keräsin myös teorian lisäksi erilaisia lähteitä sekä videoita (ja kivoja kuvia tietenkin!). Videoiden lisääminen oli hauskaa sillä ne keventävät tekstin välissä lukemista. Olisin voinut lisätä työhön enemmän omaa pohdintaa ja kokemuksia. Se tuntui hieman haastavalta. Olen kuitenkin tyytyväinen tehtävään ja antaisin sille arvosanan 4.

Cup, Juoma, Jälkiruoka, Makea, Joulu, Uudenvuoden Aatto
Kuva: Pixabay.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *