Mindation

Syksyllä 2018 kuusi innokasta wellness-liiketoiminnan opiskelijaa oli opiskelujen johdosta todella stressaantuneita ja kaipasi tilanteeseen muutosta. He eivät kuitenkaan löytäneet valmista ratkaisua ja saivat idean uudesta, innovatiivisesta keinosta harjoittaa mindfullnessia. Idean myötä syntyivät MindSet-lasit, joiden avulla voi helposti tehdä meditaatioharjoituksia. Nämä kuusi opiskelijaa päättivät perustaa yhteisen oppiyrityksen nimeltä Mindation Opy. Kiinnostus henkisen hyvinvoinnin edistämiseen yhdistää jokaista yrityksen osakasta. Yritys haluaa tarjota mahdollisuuden jokaiselle lievittää stressiä ja parantaa omaa hyvinvointiaan.

Lähtökohtina ovat stressin vähentäminen ja sen kautta parempi työhyvinvointi ja onnellisempi arki. Stressin määrä lisääntyy jatkuvasti ja se aiheuttaa henkisten ja fyysisten ongelmien lisäksi sairauspoissaoloja sekä kustannuksia työnantajille ja yhteiskunnalle. Monet yritykset tarjoavat yleensä vain palveluita ja tuotteita fyysisen hyvinvoinnin hoitamiseen. Mindation Opy haluaakin tarjota yrityksille mahdollisuuden myös työntekijöiden henkisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Yrittäjien kokemattomuudesta huolimatta liiketoiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Tulevaisuudessa Mindation Opyn tavoitteena on olla tulevaisuudessa Suomen johtava henkisen hyvinvoinnin edistämiseen tarkoitettuja tuotteita tarjoava hyvinvointialan yritys.

            Kuvassa (vas.) Jooseppi, Satu, Hilppa, Linda ja Minna sekä etualalla toimitusjohtajamme Samuel.

Comments are closed.