Opintojen keskivaiheilla toteutimme projektin, jossa suunnittelimme oman ravintolan ja toteutimme tämän yhtenä päivänä Savonian henkilökunnalle. Ryhmämme jaettiin kahteen pienempään ryhmään ja toteutus lähti käyntiin siitä, kun valitsimme yhdessä ravintolapäällikön ja keittiöpäällikön. Tämän jälkeen lähdimme suunnittelemaan teemaa ja onneksemme ajatus ravintolan teemasta syntyi helposti. Päätimme ravintolan teemaksi Street Foodin. Ryhdyimme miettimään, mitä voisimme tarjota Pop Up- päivänä. Idea menusta syntyi myös melko vaivattomasti, sillä terveellisyys ja lähituotteet olivat meidän ravintolan lähtökohtiamme. Yhteisen päätöksen lopputuloksena päätimme tehdä erilaisia bowl- annoksia. Lisäksi jälkiruoaksi sovimme mango-passion raakakakun ja vadelma-suklaa chiavanukkaan, sekä lisukkeeksi siemenleipää ja pinaattihummusta.
Kokonaisuudessaan Pop Up- projekti meni oikein hyvin, sillä meidän ryhmän yhteishenki oli loistava ja tehtävänannot oli jaettu niin, että kaikki saivat tehdä oman osansa. Se, mitä minä opin tästä projektista niin tiimipelaamista ja täsmällisyyttä. Olin tekemässä Jamixilla ruokaohjeita ja opin siis myös käyttämään sitä. Lisäksi tajusin, mitä kaikkea tällaisen ison projektin tekeminen vaatii ruokien tekemisestä ravintolan markkinointiin asti.