Saimme asiakaslähtöisen ruokatuotten kurssilla suunnitella popup- ravintolamme. Pop up piti suorittaa take-away tyylillä, joten ruoka annokset piti suunnitella tarkkaan, jotta jokainen ainesosa säilyy hyvänä asiakkaalle saakka. Meillä oli huippu porukka ja tiimi työskentely sujui erittäin hyvin. Olin suunnittelemassa ruokia menuun ja päädyimme tekemään 3 bowlia jotka koostuivat erilaisista kasviksista ja vihanneksista, ateriajyvästä ja proteiinin lähteestä, joita olivat lohi, kana ja tofu. Jälkiruokana oli passion raakakakku ja suklaa chiapudding vadelmamelballa.
Oppimistehtävä oli erittäin opettava, sillä siinä päästiin oppimaan ryhmätyöskentelyä ja saimme käsitystä, kuinka iso ja tarkka projekti pop-up ravintolan järjestäminen oikeasti on. Kaikkiaan tehtävä oli erittäin mukava ja todella opettavainen.