Henkilökunta

Oivalahja Opy.n henkilökunta koostuu 8 yrittäjästä, sekä kahdesta työntekijästä. Yrityksessä on talous-, markkinointi -ja hankintatiimi.

Tässä henkilökuntamme esittelee itsensä lyhyesti:

Sanni Oinonen, toimitusjohtaja

Hei! Olen Sanni, ensimmäisen vuoden tradenomiopiskelija. Kiinnostuin alasta, sillä olen aina kokenut yrittämisen, markkinoinnin ja myynnin mielenkiintoisena. Olen kokenut oppiyrityksessä toimimisen mielekkäänä, sillä se tuo haasteita opintoihin. Työntekijänä olen asiakaspalveluhenkinen ja ahkera. Vapaa-ajallani tykkään käydä juoksulenkeillä, tehdä puutöitä ja viettää aikaa ystävieni ja perheeni kanssa.

Eeva Määttä, talouspäällikkö

Hei! Olen Eeva 22v Kuopiosta. Nuoresta iästäni huolimatta minulla on jo kokemusta yrittäjyydestä, sillä olen menestyksekkään kahvilan omistaja. Vapaa-aikani kuluu lähinnä työn parissa, mutta tykkään myös rentoutua kavereitteni kanssa sekä matkustella maailmalla. Työntekijänä olen pedantti moniosaaja, joka ei pelkää haasteita.

Sonja Erkkilä, hallituksen puheenjohtaja

Terve! Minun nimeni on Sonja. Olen sporttinen tyttö Torniosta ja vapaa-aikani kuluukin lähinnä urheilun parissa. Harrastan joogaa, pilatesta ja kuntosalia. Olen yrityksemme ruotsinkielentaitoinen osaaja. Olen tarkka työssäni ja hoidan työ -sekä koulutehtäväni aina huolellisesti. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, ystävät ja terveelliset elämäntavat.

Pauliina Ruotsalainen, hankintatiimi

Hei! Olen Pauliina, iloinen ja sosiaalinen kuopiolainen opiskelija. Valitsin tradenomin koulutuksen sillä pidän kaupan alasta ja minulla onkin jo merkonomitutkinto. Harrastan kuntosalia sekä tykkään muutenkin urheilusta. Vahvuuksiini kuuluu sosiaalisen median käyttötaidot ja haluan aina suorittaa työni huolella loppuun asti.

Konsta Kokkonen, markkinointitiimi

Hei! Olen Konsta, tradenomiopiskelija vuosimallia 2018. Olen yrityksemme englanninkielinen osaaja ja minulla onkin paljon kansainvälisiä ystävyyssuhteita. Vapaa-aikana harrastan moottori urheilua, kesäisin etenkin moottoripyöräilyä. Viihdyn tien päällä. Loma-aikoina työskentelen isäni leipomoyrityksessä.

Teemu Leppälä, markkinointitiimi

Heipä hei! Olen Teemu Haapajärveltä. Tykkään viettää aikaani tietokoneella pelaillen ja olen muutenkin kiinnostunut tietokoneista. Hyödynnänkin näitä taitoja yrityksessämme. Mottoni on ”Elä hetkessä”, ja se kertookin minusta henkilönä.

Mikael Katajisto, hankintatiimi

Hei! Olen Mikael, minua kutsutaan Mikuksi. Olen entinen jääkiekon pelaaja ja vietän nykyäänkin aikaa jääkiekon parissa. Olen kilpailutason NHL-Playstation pelaaja. Vapaa-ajallani käyn turnauksissa ja vietän aikaa kavereideni kanssa kaupungilla. Olen karismaattinen esiintyjä mutta pidän myös etätyöskentelystä.

Timo Pöllänen, taloustiimi

Terve! Nimeni on Timo ja olen Varkaudesta kotoisin. Harrastuksiini kuuluu moottorikelkkailu ja tällä hetkellä haaveilenkin uuden ostamisesta. Olen motivoitunut saamaan yrityksemme menestymään, sillä olen määrätietoinen yrittäjä. Työskentelijänä olen iloinen ja reipas. Tykkään tehdä myös fyysistä työtä, jossa näkee oman käden jäljen.

 

Comments are closed.