+358 44 785 7007 energiatutkimus@savonia.fi

Energiaklusteri esittäytyi SuperEco week -tapahtumassa

Savonia-ammattikorkeakoulu toteutti 8.-12.11.2021 SuperEcoweek-tapahtuman, jossa markkinoitiin Pohjois-Savon klustereita virtuaalisesti esittelyvideoiden, presentaatioiden ja paneelikeskustelujen avulla.

Energiaklusteri esittäytyi klusteria esittelevällä videolla sekä joukolla yritystemme esittelyvideoita ja presentaatioita (linkki esityksiin alla). Kansainvälistä verkostotyötämme esiteltiin ESEIA:n (European Sustainable Energy Innovation Alliance) puheenvuorolla. Key Note – puheenvuoron piti Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n toiminnanjohtaja Katja Kurki-Suonio aiheesta ’’District heating in Finland today and tomorrow’’. Tilaisuudessa pidettiin myös paneelikeskustelu aiheesta ’’North-Savo Energy Cluster and Climate Change’’, jossa keskusteltiin vihreän siirtymän tuomista haasteista ja mahdollisuuksista toimialallemme ja alueellemme

Energiaklusterin esittely toi esiin konkreettisesti sen vahvan teknologisen yritysyrityspohjan ja yhteistyötä tekevän koulutus- ja tutkimussektorin synergiat sekä alueellisen että kansainvälisen yhteistyön merkityksen.

Tapahtuman esittelyvideot ovat nähtävissä Pohjois-Savon energiaklusterin internetsivuilla.

Kuvassa vasemmalta: Jenö Kovacs/Sumitomo SHI FW, Edgardo Coda/SumitomoSHI FW, Markku Huhtinen/Savonia-ammattikorkeakoulu, Juha Räsänen/Savon Voima, Jorma Jokiniemi/Itä-Suomen yliopisto, Lauri Pehu-Lehtonen/Andritz ja Kari Kokkonen/Savonia-ammattikorkeakoulu.

Markku Huhtinen
koulutuspäällikkö
Savonia-ammattikorkeakoulu

Teksti on julkaistu Energiatekniikan uutiskirjeessä 2/2021 (22.12.2021)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.