Arkea arkea

On se arki vaan niin mukavaa.. tai yleensä ainakin. Tässä meidän ensimmäinen postaus ja tässä pääsette kurkkaamaan meiän arkeen ja päivään. Meillä kakkosilla onkin luvassa kiireinen kevät ja opintojaksoja on +/- 10 kappaletta eli kiirettä pittää, mutta koitetaan pitää teidätkin ajan tasalla kaikesta kivasta, mitä meille sattuu.

Maanantai. Joka opiskelijan pahin painajainen. Kaikki menee miten menee ja ihminen on simppelisti aivan rikki viikonlopun jäljiltä. Kuka ollut missäkin, tekemässä mitäkin. Mutta positiivisella asenteella ja kahvin parantavalla voimalla pusketaan läpi.

Tämä päivä meillä on teoriantäyteinen. Päivän menu sisältää sähköisen markkinoinnin, laskentatoimen, englannin ja ravitsemispalveluiden tuottamisen tunteja.

 

 

 

”There’s a brilliant child locked inside every student –there’s just no key” 

 

 

Henkilökohtaisesti minun tuntini menevät turhaan töhertelyyn ja sivukorvalla kuuntelemiseen… jokainen oppii tavallaan. Kalenteri toimii käden jatkeena opiskelijan elämässä. Sinne kirjautuu kaikki pippaloista  deadlineihin, joita sattuu olemaan ihan vain ”muutama”.

 

 

Kaikki mahdolliset tauot meillä parantaa Café Savotta josta saa niin monenmoista herkkua että syystäkin opiskelijoilla on rahat loppu. Suosituin tuote mahtanee olla kahvi, jota tulee joskus ostettua useampikin kuppi päivässä hyvään hintaan. Savotasta saa myös hyviä opiskelijahintaisia tuotteita esim. leffalippuja ja laskettelutikettejä. Paikan päältä löytyy paljon kivoja pelejä joita pääsee pelailemaan ihan vapaasti jos tylsyys yllättää, sekä loistava latauspiste.

 

e

Tästä lähtee meidän kevät. Tervetuloa kyytiin!

-Eeva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *