Projektien esittely starttaa!

Tulevina viikkoina olisi tarkoituksena vähän avata sitä, mitä kaikkea siistiä restonomin opinnoissa sitten oikeasti pääsee kokemaan, näkemään ja tekemään.

Koska opiskelemme ravintola-alan ammattilaisiksi, pääsemme kokeilemaan myös oman ravintolan pyörittämistä useampaankin otteeseen – ja vieläpä koulun sisällä ja opettajat tukenamme ollen. Ensimmäisen ja toisen vuoden aikana pääsemme suunnittelemaan ja toteuttamaan Pop up -lounasravintolaa, jonka teeman ja menun saamme itse suunnitella. (Näistä Pop up -ravintoloista tulossa ihan reaaliaikaistakin juttua lähiaikoina, stay tuned!)

Kakkosvuonna se jännitys vasta tiivistyykin, kun saamme vuosittain kunniaksemme tehdä ja tarjoilla illallista muun muassa (savolaisittain) Rotissööreille, eli ravintola-alan superammattilaisille, jotka kuuluvat gastronomiseen järjestöön kantaen nimeä Chaîne des Rôtisseurs. Viime vuonna myös veteraaneja kutsuttiin Suomi 100-juhlaillalliselle, mikä oli heistä monelle kovin mieluisa ja arvokas kokemus.

Näiden illallisten lisäksi olimme myös oman koulumme Savonian henkilökunnan pikkujoulujen takapiruina, eli pidimme huolta, että opettajilla riitti niin syötävää että juotavaakin.

Kaikista näistä tapahtumista tulee omat erilliset postauksensa, joten korvat hörölle ja silmät auki! Aloitamme järjestyksessä esittelemään kuinka mikäkin tapahtuma lähti rullaamaan, kuka oli projektipäällikkönä, mitä kaikkea projekti tekijöiltään loppupeleissä vaati ja tuliko onnistumisia vai kenties niitä epäonnistumisiakin. Tällaiset postaukset olisivat tylsiä ilman kuvia mutta ei hätää, kuvamateriaalia löytyy vaikka muille jakaa! Allekirjoittanut juoksi kameran kanssa keittön ja salin väliä keittiötakkia välillä päälle ja pois kiskoen.

Seuraavaan postaukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *