Yrityksen tarina

Kukapa meistä ei pitäisi lahjan saamisesta. Kaikki varmasti muistamme lapsuuden syntymäpäivät ja joulut jolloin olemme saaneet lahjoja. Nyt aikuisenakin lahjan saaminen on toki mukavaa, mutta omasta kokemuksesta olen huomannut, että lahjan antaminen on jopa mukavampaa.  

– Samu

Toimitusjohtajamme Samun edellisessä ammatissa lasten parissa työskennellessä, lasten suosikkipäiviä olivat ehdottomasti aina syntymäpäivät, kun he saivat eskarista pienen lahjan. Voi sitä riemua minkä pieni lahjan saanti voikaan tuottaa. 

Samu sai lopulta omia lapsia ja työskentely esikoulussa ei tuntunut enää mielekkäältä tässä vaiheessa. Niinpä edessä oli alan vaihto. Samu pääsi opiskelemaan Savonia AMK:n liiketaloutta ja sai tutustua samanhenkisiin ihmisiin. 

Halu tuottaa iloa muille ei kuitenkaan ollut kadonnut minnekään. Päätimme perustaa opiskelukavereiden kanssa yrityksen, jolla voisimme ilahduttaa muita ihmisiä. Tai oikeastaan auttaa muita ilahduttamaan heille tärkeitä tahoja.  

Vuosien saatossa huoli ilmastosta ja ympäristöstä on lisääntynyt. Yritykset ottavat kaikessa toiminnassa huomioon ympäristöasiat vuosi vuodelta enemmän. Kaikille tiimissämme nämä arvot ovat lähellä sydäntä. Halusimme tarjota yrityksille vaihtoehdon, jolla ilahduttaa eri tahoja ekologisesti. 

Näin syntyi SavonLahjat Opy. 

Comments are closed.