SnackStation osallistuu messuille

Vuosi 2019 alkoi SnackStationille vauhdikkaissa merkeissä. Joulutarjouksien jälkeisiä tilauksia käsitellessä ja uusiin mahdollisuuksiin tarttuessa. SnackStation osallistuu Oivalla kaupungin messuille 21.2.2019. Messut ovat kyseisenä päivänä klo 10-14. Valmistaudumme messuille mainostamalla, ständiä ja messutarjouksia sekä muutamia yllätyksiä messuvieraille suunnittelemalla. Mukana messuilla kiinnostavia yrityksiä ja toivottavasti paljon vierailijoita. SnackStation on vastuussa messujen ulkoisesta mainonnasta ja some päivittelystä. Stay tuned!

Snackstationin toimitusjohtaja vaihtui

Snackstationin uusi toimitusjohtaja on Anna-Kaisa Kontulainen. Entinen toimitusjohtaja Jaakko Niskanen luopui tittelistään haikein mielin, mutta jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Uusi toimitusjohtaja valittiin hallituksen joulukuun kokouksessa ja aloittaa tänään 14.12.2018.

”Otan pestin vastaan innolla! Uskon, että voin tarjota paljon yrityksellemme ja minulla on loistava tiimi johdettavana. Teemme juuri nyt yrityksemme markkinointisuunnitelmaa ja yritän kovasti pitää kaikki langat käsissäni, että saisimme markkinointisuunnitelman valmiiksi tammikuun alkuun mennessä.”