Yritysesittely

Snackstation Opy on terveellisiä välipaloja sekä juomia sisältäviä automaatteja vuokraava ja välittävä yritys Oivallan kaupungista. Yrityksemme on uusi markkinoilla ja idea yritykseen lähti kesällä 2018. Siitä rattaat lähtivät pyörimään nopeasti ja kerättiin joukko nuoria innovatiivisia yrittäjiä kasaan. Suomen markkinoilla ei vielä ollut terveellisiä välipala-automaatteja tarjoavaa yritystä, joten markkinarako selvästi oli. Yrityksemme perustettiin virallisesti 31.10.2018.

Yrityksellämme on seitsemän omistajaa: Anna-Kaisa Kontulainen, Jaakko Niskanen, Janita Hottinen, Janne Hämäläinen, Johanna Kauhanen, Miika Nieminen ja Rebekka Kolehmainen. Yrittäjämme tulevat erilaisista taustoista ja heillä on yrityksessä kullakin omat vastuualueensa. Kaikki yrittäjämme opiskelevat liiketaloutta ja yrityksemme kasvaa heidän taitojensa mukana.

Arvostamme hyviä ja kestäviä asiakassuhteita. Koneemme tulevat Suomesta ja myös osa tuotteistamme tulee kotimaasta. Tuotteemme ovat laadukkaita ja niissä on on runsaasti proteiinia, kuitua ja/tai vitamiineja.

Tulevaisuudessa yrityksemme tavoitteena on kansainvälistyä ja tuoda markkinoille kokonaan omia tuotteita.

Comments are closed.