Sosionomitutkinnon oppimisympäristönä hyödynnetään ulkopuolisia oppimisympäristöjä, kuten esimerkiksi kulttuurilaitoksia, työpaikkoja, yhteistyökouluja, muita yhteisöjä jne. Opintokäynnit tarjoavat tutkinnon suorittajille enemmän, mikäli vierailua ennen tai sen jälkeen voi vaihtaa ajatuksia tai kysyä lisätietoja opittuun.

Sosiaalinen media, tässä tapauksessa blogi, toimii sillanrakentajana ammattikorkeakoulun ja muiden oppimisympäristöjen välillä. Iisalmen sosionomiksi opiskelevat työstivät yhdessä syyskuussa 2018 tehdyltä opintomatkaltaan matkaraportin blogimuotoon. Yhteisen blogin työstäminen kannusti opiskelijoita tuomaan esiin omaa osaamistaan ja pohtimaan muiden opiskelijoiden kanssa sosiaalialan ammatillisia haasteita.

Opiskelijoiden blogiin >>

Pirjo Turunen
lehtori
Savonia-ammattikorkeakoulu

Kansainvälisyyttä opintokäynnein ja blogin muodossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *