Tuotteet ja palvelut

Sähköpöydät

Sähköpöytä on erinomainen vaihtoehto ergonomiseen työskentelyyn. Sen säätöominaisuudet mahdollistavat niin seisomatyöskentelyn kuin ryhdikkään istumisenkin. Osassa malleista on myös muistipaikat oikeille korkeuksille, joka helpottaa työskentelyä kun pöydän käyttäjiä on useita.

 

Tuolit

Meillä on laaja valikoima ergonomisia tuoleja.

Satulatuolit pitävät ryhtiä yllä koko päivän. Niissä on säätövaraa, jotta jokaiselle käyttäjälle löytyy optimaalinen työskentelyasento. Istuin osan materiaalit vaihtelevat nahkasta eri sävyisiin kankaisiin.

Toimistotuoli on perinteisempi vaihtoehto. Ergonomisissa toimistotuoleissamme on mahdollisuus säätää käsinojia, selkänojaa sekä korkeutta. Oikeilla säädöillä istuminen pitää selkärangan suorana ja ehkäisee selkäkipuja.

Ergonomiapallo on uusi tuotteemme. Se on kuin jumppapallo, mutta vahvempaa materiaalia. Ergonomiapallolla istuessa koko vartalo on käytössä ja se mahdollistaa myös pienen taukojumpan. Täydellinen vaihtoehto työhön, jossa istutaan paljon.

 

Ergomatto

Ergomatto eli seisomatyömatto edistää hyvää asentoa seisomatyötä tehden. Matto pehmentää alustaa, edistää verenkiertoa sekä ehkäisee väsymystä. Ergomatolla mahdollistat jalkojen terveellisen liikkumisen. Maton materiaalien ansiosta se on helppo pitää puhtaana.

 

Meiltä myös laaja valikoima naulakoita, lipastoja, hyllyjä ja muita ergonomiaa sekä hyvää työskentelyä edistäviä kalusteita.

Kaikista kalusteista voidaan myös luoda paketteja, joiden hinnat näette hinnastosta.

 

Kuljetus-, asennus- sekä käyttöönottopalvelut 

Kaikki palvelujen hinnat sovitaan tilannekohtaisesti.

Comments are closed.