Myyntitapahtuma 25.2.2021

Olemme mukana myyntitapahtumassa Savonian Microkadun kampuksella 25.2.2021. Tapahtumassa hyödynnetään myös Zoom-yhteyttä vallitsevan poikkeustilan vuoksi.

Luvassa tuote-esittelyjä, maistiaisia, erikoistarjouksia ja yhteistöiden solmimista yritysten kanssa.

Tervetuloa tutustumaan!

Oikeanlainen ravinto

Oikeanlainen ja riittävä ravinto on ihmiselle tärkeää. Liian suppea ja yksipuolinen ruokavalio voi aiheuttaa mm. erilaisia puutostiloja.

Jokaiselta aterialta tulisi löytyä kolme perusravintoainetta; proteiineja, hiilihydraatteja sekä rasvoja. Näiden lisäksi on tärkeää saada myös tarpeeksi vitamiineja ja kivennäisaineita.

Miksi näiden kaikkien ravintoaineiden saanti sitten on niin tärkeää? Hiilihydraatit ovat ihmisen tärkein energianlähde, kun taas proteiinit ovat tärkeitä kasvun, kehityksen sekä palautumisen kannalta. Myös rasvat ovat ihmiselle energianlähde. Vitamiinit sekä kivennäisaineet suojaavat elimistöä ja auttavat jaksamaan.

Meillä Wellillä intohimomme on kehittellä helppoja ja tervellisiä välipaloja. Smoothie bowlimme ovat ravintorikkaita välipaloja , joista löytyvät kaikki tarvittavat ravintoaineet.

Vaikka tuotteemme ovat vegaansia, ovat ne silti hyvin proteiinipitoisia. Käytämme proteiinin lähteenämme herneproteiinia, joka on kasviperäisyytensä lisäksi myös gluteeniton. Hiilihydraatteina meillä toimivat erilaiset marjat ja hedelmät. Nämä värikkäät marjat ja hedelmät sisältävät myös runsaasti vitamiineja. Rasvanlähteitämme ovat pähkinät ja esimerkiksi avokado.

Welli päivässä pitääkin lääkärin loitolla! 😉

Tärkeä työhyvinvointi

Hyvinvoiva työntekijä = hyvinvoiva asiakas

Jokainen pyrkii tekemään töitä asiakkaiden hyvinvoinnin eteen. Kuitenkin helposti unohtuu mitä tämän taustalla on. Työnantajan tulisi panostaa ennen kaikkea työntekijöidensä hyvinvointiin, sillä tämä heijastuu suoraan asiakkaisiin. Kun työntekijä kokee työympäristönsä hyvinvoivana, he jaksavat tehdä töitä paremmin. Työntekijöiden hyvinvoinnin parantaminen pitää ajatella tärkeänä investoinnin kohteena yritykselle.

Työhyvinvointi on monen eri tekijän summa. Työhyvinvointi tarkoittaa turvallista, toimivaa ja terveellistä työympäristöä. Me Wellillä haluamme auttaa sinua työnantajana parantamaan työntekijöiden ravitsemusta. Ravinnon tulee olla työpäivän aikana terveellistä ja ravintorikasta, jotta töitä jaksaa tehdä pirteänä.

Terveellisellä ravinnolla on myös vaikutusta yrityksen taloudelliseen toimivuuteen, sillä hyvinvoivalla työntekijällä on huomattavasti pienemmät sairauskustannukset sekä vähemmän poissaoloja.

Terveellinen ravinto:

  • auttaa jaksamaan
  • parantaa vastustuskykyä
  • lisää keskittymiskykyä

Hyvinvoiva työntekijä:

  • on motivoitunut
  • huolehtii omasta henkilökohtaisesta terveydestä
  • saa hyvinvointi vinkkejä työnantajan kautta
  • antaa täyden panoksen työnteossa
  • onnistuu ja innostuu työssään, kokee työ iloa.

Tutustu tuotteisiimme ja lähde parantamaan kanssamme työntekijöidesi työhyvinvointia.

Voidaan hyvin vuonna 2021!