Tälle sivustolle on koottu Savonia-ammattikorkeakoulun agrologikoulutuksen maatalouden yritystalouden verkkoluennot.

Verkkoluennot on tarkoitettu ensisijaisesti Savonia-ammattikorkeakoulun agrologiopiskelijoille: Verkkoluennoilla on harjoitustöiden ohjeita ja mm. viittauksia Savonian Moodle -oppimisympäristöjen opintomateriaaleihin.

Verkkoluentoja voivat hyödyntää myös muut aiheesta kiinnostuneet: Savonia-ammattikorkeakoulun yrittäjä- ym. koulutuksiin osallistuvat, valmistuneet agrologit, maatalousyrittäjät, neuvojat ym.

Verkkoluennoilla mainittuja harjoitustehtäviä voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta hannu.viitala (at) savonia.fi

Harjoitustehtäviä luovutetaan pääsääntöisesti vain sellaisille henkilöille, jotka ovat osallistuneet kyseiseen koulutukseen. Tämä sen vuoksi, että harjoitustehtävät eivät ole ”valmiita” työkaluja, vaan niiden käyttö edellyttää harjaannusta. Savonia-ammattikorkeakoulussa harjoitustyöt tehdään ohjatusti todellisille ja toimiville maatiloille/hevostiloille. Sivustolla on myös linkkejä sellaisiin työkaluihin, jotka ovat esim. projektin sivustolta vapaasti ladattavissa.

Verkkoluentoja päivitetään säännöllisesti. Kaikkia verkkoluentoja ei kuitenkaan päivitetä vuosittain, joten niissä saattaa esiintyä joiltain osin vanhentunutta tietoa, viittauksia vanhentuneisiin lähteisiin jne. Sivuston ylläpitäjä ei vastaa vanhentuneesta tiedosta. Ota tällöin asiasta itse selvää ajankohtaisista lähteistä. Ilmoita tarvittaessa virheellisestä tai vanhentuneesta tiedosta kommentoimalla sitä kyseisen sivun alalaidassa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen hannu.viitala (at) savonia.fi

Antoisia hetkiä maatalouden yritystalouden verkkoluentojen parissa!

Tähän on koottu Maatalouden yritystalouden verkkoluentojen käytöstä esitettyjä kysymyksiä vastauksineen:

Verkkoluento ei avaudu -> Kokeile toisella selaimella

Voinko saada käyttööni / miten saan käyttööni verkkoluennoilla esitellyt tehtäväpohjat? -> Ilmoittaudu kyseiselle opintojaksolle avoinamk (at) savonia.fi ja hannu.viitala (at) savonia.fi tai korkeakouluopiskelijana campusonline.fi (kaikki kurssit eivät ole CampusOnline tarjonnassa, joten osallistu avoimen amkin kautta)

Tallenne aukeaa samaan selaimen ikkunaan -> Älä sulje ikkunaa, vaan palaa edelliseen ikkunaan: Käytä selaimen Palaa takaisin -valintaa (nuoli vasemmalle selaimen vasemmassa yläreunassa)

Tekstitys -> Tallenteet ovat pääasiassa selostettuja PowerPoint-esityksiä, joissa tekstitys on ruudun vasemmassa laidassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *