Podcastin kuvaus:

Tässä podcastissä keskustelen teidän kuuntelijoiden kanssa kulttuurin merkityksestä omalle hyvinvoinnille ja kuinka kulttuuritapahtumista voi nauttia oman kulttuurikaverin kanssa helposti ja edullisesti. Kerron myös kuulijoille kivasta teatterimatkasta, jonka tein yhdessä Lastenklinikan syömishäiriöyksikön potilaiden kanssa Helsingin kaupungin teatteriin v.2011 ja mitenkä sairaalaklovni toiminta näyttäytyy lapsipotilaiden keskuudessa. Keskustelemassa kanssani on ystäväni, entinen työkaverini Lastenklinikalta Anja Naakka, joka keroo myös omista kulttuurikohtaamisistaan kulttuurikaverin kanssa ja mummodisco toiminnasta.

Podcast: https://youtu.be/FkNVBpnUdyw (Youtube 20 min.)

Tekijä:
Marjo Lomperi-Ääri,  hyvinvointikoordinaattori YAMK-opiskelija, Savonia-ammattikorkeakoulu

“Kulttuuri kuuluu Kaikille”- Kulttuuri osana ihmisen kokonaishyvinvointia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *